0

"Utakmica OFK Beograd – Crvena zvezda je čist kriminal"

“Ovo je antisportski čin, kraj regularnosti. To je jedan od najtužnijih i najtežih trenutaka za srpski fudbal, katastrofa. To spada u oblast čistog kriminala”, rekao je Vučelić.

Zvezda je u nedelju kao gost pobedila OFK sa 6:2 u prvom kolu Super lige Srbije. Domaćin je vodio 2:0 na poluvremenu, ali su crveno-beli preokrenuli i zabeležili ubedljiv trijumf.

“Pratim fudbal 60 godina, čuo sam i čitao o svemu, poznavao sam Džarovskog i razne ljude, ali ovo nikad nije viđeno”, kazao je Vučelić.

On je kazao da je sve počelo kada je generalni direktor Zvezde Zvezdan Terzić rekao da garantuje osvajanje prvenstva.
Potpredsednik crno-belih je istakao da postoje dokazi, ali da on nije tužilac.

“Nisam ja tužilac da tražim dokaze, to može da se vidi. Ovome se mora stati na put, ovo je drastična krađa. Srpska vlast, ministarstvo sporta u najmanju ruku, mora da reaguje. Čudi me da Vanja Udovičić nije reagovao, on je sportista”, naveo je on.

Vučelić je dodao da Partizan tako nešto nikada nije uradio.

“Partizan ovo nikada nije uradio, nijedan klub da je poznato. Bilo je u drugim ligama, ali ovako nešto… Bilo je nameštenih utakmica, to se naknadno otkrilo, ali ovako nešto nikad. Skandal je mala reč”, rekao je Vučelić.

Prema njegovim rečima, Partizan s takvim stvarima može da se bori samo na terenu.

“Samo da pobeđujemo, ništa drugo. Bolji smo na terenu. Kad mlađi ljudi uđu u fudbal, oni rade, ima mnogo skromnih”, rekao je Vučelić.

On je kazao da “nema čoveka” koji nije obeshrabren “onim što se dogodilo” i da je “danas uznemireniji nego što je bio juče”.

Vučelić je rekao da sada želi da razmišlja samo o Partizanu i o tome da njegov klub prođe u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?