0

Ćurčić: Reprezentaciji je potrebna "sveža krv"

“Svetski prvaci sa Novog Zelanda, prvaci Evrope iz Litvanije i učesnici Evropskog prvenstva u Češkoj zaslužuju da dobiju šansu i u A timu. Nama je potrebna sveža krv i drugačiji pristup obavezama u reprezentaciji”, rekao je Ćurčić za sajt Fudbalskog saveza Srbije.

Ćurčić je kao primarne ciljeve do kraja godine istakao popravljanje utiska iz kvalifikacija i odrađivanje baze igrača za naredni period.

“To iziskuje proveru nekih mlađih fudbalera za koje smatramo da su budućnost srpskog fudbala. Red je da damo priliku nekim talentovanim momcima da iskažu svoj potencijal i u A reprezentaciji, kao što su to učinili u omladinskoj i mladoj selekciji”, kazao je Ćurčić.

On je kazao da predstojeće četiri utakmice do kraja godine nisu nevažne.

“Iz mnogo apspekata su to bitne utakmice. Imaćemo i dve provere u novembru. Ali, mi već sada moramo da mislimo i na ono što nas očekuje za godinu dana kada počinju nove kvalifikacije za Svetsko prvenstvo u Rusiji. U tom novom takmičenju treba da pokažemo stvarne vrednosti i iskažemo sav potencijal srpskog fudbala”, kazao je selektor.

Prema njegovim rečima, pobeda je imperativ u predstojećem kvalifikacionom susretu sa Jermenijom, kako bi se kroz dobru igru i rezultat postavio temelj za buduće nastupe.

Srbija će u petak u Novom Sadu pred praznim tribinama dočekati Jermeniju, a potom će u ponedeljak u Bordou igrati prijateljsku utakmicu sa Francuskom.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?