0

Uprava Radničkog 1923 apeluje: Klubu preti gašenje


Pripremajući se za Skupštinu kluba, koja je zakazana za 19. jun, okrnjen Upravni odbor sada već prvoligaša Radničkog 1923, u kojem glavnu reč, u nedostatku predsednika vodi potpredsednik prof. dr Petar Veselinović, uputila je pismo gradonačelniku Radomiru Nikoliću i Gradskom veću Kragujevca, u kojem se traži:
– Molimo Vas da se, kao jedan od osnivača i subjekat koji je imao monitoring nad klubom, izjasnite o njegovom daljem funkcionisanju, odnosno budućem statusu.U pismu se, takođe, ističe: – Fudbalski klub Radnički 1923 osnovan je pre 92 godine i u svojoj dugoj istoriji imao je brojne uspone i padove. Zbog unutrašnjih slabosti, grešaka u vođenju a, pre svega, zbog institucionalnih i materijalnih uslova u kojima funkcionišu sportski klubovi u Srbiji, Radnički 1923 se trenutno nalazi u veoma teškoj finansijskoj, organizacionoj i kadrovskoj situaciji. Klubu, bez pomoći grada Kragujevca, preti gašenje!I, na kraju, vapaj ili upozorenje, svejedno:- S obzirom na to da je jedan deo Upravnog odbora u ostavci i da postoji kriza u rukovođenju Klubom, molimo Vas da, iz svog domena, učinite sve kako Radnički 1923 ne bi doživeo sudbinu koju niko u Kragujevcu i Srbiji ne želi.Inače, fudbaleri Radničkog su u ponedeljak imali poslednji trening u sezoni koja je, upravo, završena. Stariji igrači dobili su odmor i za sada se ne zna kada i kako počinju pripreme za predstojeću sezonu, a mlađi, koji su većina i igraju u kadetskom i juniorskom timu, nastavljaju takmičenje u svojim ekipama.

Filed in: Fudbalske Vesti Tags: ,

Get Updates

Share This Post

Related Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?