0

Uefa potvrdila kaznu Hrvatskoj

Evropska fudbalska unija (Uefa) potvrdila je kaznu Fudbalskom savezu Hrvatske (HNS) zbog skandaloznog incidenta na utakmici protiv Italije u junu, u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope, prenosi Fudbal Italija.

Uoči meča u Splitu na terenu stadiona Poljud utisnut je nacistički kukasti krst, zbog čega je Uefa pokrenula postupak i kaznila reprezentaciju Hrvatske oduzimanjem jednog boda, a HNS novčano sa 100.000 evra.

Istovremeno je naloženo da hrvatska reprezentacija dve utakmice u kvalifikacijama kao domaćin igra bez prisustva publike.

Utakmica između Hrvatske i Italije (1:1) odigrana je pred praznim tribinama pošto je navijačima Hrvatske bilo zabranjeno da prisustvuju meču zbog rasističkih pesama upućenih fudbalerima Norveške u martu.

U H grupi kvalifikacija Hrvatska je trećeplasirana sa 14 bodova i zaostaje dva boda za Norveškom, a četiri za vodećom Italijom.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?