0

Uefa postavila pitanja, FSS zakazao sednicu Izvršnog odbora

Kao reakcija na dobijena pitanja iz Niona, Izvršni odbor FSS-a zakazao je za prvi dan juna sednicu, nakojoj će se razmatrati dobijene primedbe ali i druga aktuelna pitanja u srpskom fudbalu.

Navodno, u Uefi imaju saznanja da su pojedini domaći fudbalski funkcioneri povezani sa sportskim kladionicama!? 

Saopštenje koje je objavljeno na zvaničnoj stranici Fudbalskog saveza Srbije prenosimo u celosti: 

“Sednica Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije biće održana u ponedeljak, 1. juna 2015. godine. Sastanak će biti održan u prostorijama Sportskog centra FS Srbije u Staroj Pazovi, a predsedavaće Tomislav Karadžić, predsednik FS Srbije.

U prethodnom periodu na određenim teritorijama fudbalske Srbije viđena su razna dešavanja koja su primarno imala za cilj izazivanje problema u danima koji prethode izuzetno značajnom takmičarskom trenutku – kvalifikacionoj utakmici “A” reprezentacije u Danskoj, učešća Mlade reprezentacije na Prvenstvu Evrope u Češkoj i Omladinske reprezentacije uzrasta do 20 godina na Svetskom prvenstvu na Novom Zelandu.

Poštujući to, kao i činjenicu da je takmičarska sezona u Jelen Super ligi i Prvoj ligi Srbije (izuzev susreta baraža) završena proteklog vikenda, FS Srbije nije želeo da komentarima i javnim nastupima naruši potreban mir za sprovođenje brojnih akcija.

U tom cilju, zakazana je pomenuta sednica Izvršnog odbbora, na kojoj će biti analizirana sva važna i aktuelna pitanja. Između ostalog, biće analizirano i odlučivano o sledećim pitanjima:

– Aktuelno stanje u FS Vojvodine
– Regularnost takmičenja u okviru Jelen Super lige i Prve lige Srbije
– Povezanosti određenih klupskih rukovodstava sa kladionicama prema podacima dobijenim iz UEFA
– Aktivnosti po terenu određenih članova fudbalske organizacije po teritorijama za koje nisu nadležni
– Razmatranje današnje inicijative FS Beograda o održavanju prevremenih izbora.

Takođe, biće reči i o svim drugim važnim temama. Sednica članova “fudbalske Vlade” svakako je najbolje mesto za analizu i odlučivanje o smernicama rada i delovanja FS Srbije.

O poslednjim dešavanjima FS Srbije će, u skladu sa svojim pravima i obavezama, obavestiti nadležne instance u UEFA i FIFA”, stoji u saopštenju FSS-a.

Iako je sezona skoro gotova, na domaćoj fudbalskoj sceni uzbuđenja neće manjkati… 

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?