0

UEFA: Pet utakmica Superlige pod istragom

Kako prenosi taj list, UEFA je sprovela istragu u saradnji sa Interpolom i Europolom, a u najmanje tri od pet slućajeva pominju se dueli OFK Beograda na Karaburmi.

Upravo zato, sazvana je današnja sednica Izvršnog odbora FSS, a detaljan izveštaj podneće Komesar za integritet Milivoj Mirkov.

U njemu se, kako se navodi, do najsitnijih detalja prenose zapažanja posmatrača sa pojedinih mečeva, a prema nekim informacijama radi se o utakmicama OFK Beograd – Borac Čačak (1:0) od 21. marta i jednom meču Spartaka iz Subotice, dok su preostala tri duela, za sada, pod velom tajne.

U svakom slučaju, ljudi iz Izvršnog odbora FSS prvi će saznati koji su mečevi pod sumnjom u Srbiji, kao i da li za te sumnje postoje i čvrsti dokazi.

Poseban segment istrage UEFA biće i podatak da su neke utakmice bile predmet sumnjivih uplata i munjevitog menjanja kvota u svetskim kladionicama.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?