0

Uefa kaznila splitski Hajduk

List Slobodna Dalmacija prenosi da Hajduk za narednu evropsku utakmicu mora da zatvori deo tribina na svom stadionu od najmanje 500 gledalaca, a da je kažnjen i novčano sa 15.000 evra.

Pristalice hrvatskog kluba za vreme meča u Kopru razvile su zastavu zloglasne fašističke NDH sa istaknutim slovom U, a u više navrata upotrebljavali su pirotehnička sredstva.

Hajduk je utakmicu u Sloveniji izgubio rezultatom 3:2, ali je prošao u 3. kolo kvalifikacija nakon pobede u revanšu na domaćem terenu (4:1).

Uefa je u četvrtak kaznila Hrvatski fudbalski savez sa 100.000 evra i nacionalnoj reprezentaciji oduzela jedan bod, uz dve utakmice igranja na domaćem terenu bez publike u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope, zbog skandaloznog incidenta 12. juna u Splitu, kada je na travnjaku stadiona Poljud uoči meča Hrvatska – Italija utisnut ogroman nacistički kukasti krst.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?