0

Tužilaštvo ispituje utakmicu OFK Beograd – Crvena zvezda

“Ono što Vam u ovom trenutku mogu reći je da je podnesak stigao u Više tužilaštvo u Beogradu. Podnesak je uzet u razmatranje, nakon čega će biti upućen zahtev za prikupljanje potrebnih obaveštenja nadležnom odeljenju Policijske uprave za grad Beograd”, rečeno je agenciji Beta u tužilaštvu.

U Tužilaštvu nisu mogli da kažu šta je sadržina podneska, ali ni ko ga je uputio.

Sporna utakmica OFK Beograd – Crvena zvezda igrana je u nedelju na stadionu Obilića na Vračaru. Zvezda je pobedila sa 6:2, iako je na poluvremenu gubila sa 0:2.

Komesar za integritet takmičenja FSS Milivoj Mirkov rekao je u nedelju uveče da Evropska fudbalska unija (Uefa) i Interpol istražuju tu utakmicu, zbog velikih kladioničarskih uplata, ali je dan kasnije naveo da je “ta izjava izvučena iz konteksta” i da bi “on bio na stadionu da je utakmica bila pod sumnjom”.

Povodom njegove prvobitne izjave čelnici Zvezde, Partizana i FSS-a su se prepucavali i žestoko vređali.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?