0

Trener Rada: Boli me želudac od mojih igrača!


Utakmica u Ivanjici protiv Javora Matis i rezultati pre toga ne mogu da se svrstaju u Radovu igru “toplo-hladno”. Izgubili su “građevinari” od belih 3:0 i ne peče toliko ubedljiv poraz kormilara sa Banjice, Milana Milanovića, pa ni startni autogol Maraša, koliko pristup igri njegovih pulena.
– U Ivanjici nije ništa štimalo. Prosto mi nije jasan pristup utakmici od strane mojih igrača. Imam utisak kao da su mislili da je dovoljno da siđu iz autobusa, istrče na teren i ponesu kući bodove. Gubili smo mi i 7:0, ali nikada nisam bio tako prazan. Još uvek vrtim film, presabiram, oduzimam i preispitujem se da li sam ja i gde pogrešio u pripremi utakmice. Jednostavno, na terenu nisam video ni jednu emociju, izraženu želju svojih igrača – iskreno, kao i uvek, analizira i traži uzroke poraza u Ivanjici Milan Milanović.Da nije došlo do pražnjenja u prethodnoj utakmici koju ste dobili 4:1?- Već sam rekao da srpski fudbal karakteriše dosta odlazaka zarad gole egzistencije klubova. Ni mi nismo izuzetak, ali to ne sme da bude alibi, a pogotovu ne nakon odlične igre protiv Radnika i lepog konačnog rezultata. Verovatno su deca veoma pocenila tamo neku Ivanjicu koja im je očitala fudbalsko slovo.U sredu je nova prilika za zaceljenje rane zvane Javor Matis?- Mladost je veoma ozbiljna ekipa predvođena iskusnim kolegom. Ako se uozbiljimo i odigramo disciplinvano i odgovorno, možemo do pobede, ali to sigurno neće ublažiti mučninu u mom želudcu sa poslednjeg gostovanja – impulsivno i emotivno reaguje Milanović.

Filed in: Fudbalske Vesti Tags: ,

Get Updates

Share This Post

Related Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?