0

Transferi u Vojvodini – zabranjena tema!

Dunđerski je na konferenciji za novinare rekao da je to zvaničan stav i predsednika kluba Zorana Šćepanovića i Upravnog odbora i sportskog sektora.

“Od danas prekidamo sve razgovore o mogućim odlascima naših igrača i to se odnosi i na inostrane i na domaće klubove”, rekao je Dunđerski.

Po njegovim rečima, pomenuta odluka je doneta kako bi igrači mogli maksimalno da se koncentrišu na obaveze koje su pred njima.

Dunđerski je i uputio molbu medijima da u intervjuima sa igračima Vovodine ne postavljaju pitanja o transferima, jer kako je ponovio, na tu temu je u novosadskom klubu stavljena tačka.

Razlog za donošenje ovakve odluke, kako je pojasnio sportski direktor Vojvodine, je činjenica da je poslednjih dana u javnosti bilo dosta reči o navodnim odlascima fudbalera Vojvodine u druge sredine, pre svih o Mirku Ivaniću, za koga se govorilo da treba da pređe u Crvenu zvezdu, a pominjali su se i neki drugi klubovi.

Priče o odlasku u redove beogradskih crveno – belih demantovao je i sam Ivanić koji je sinoć, gostujući na Radio televiziji Vojvodine, rekao da definitivno nema ništa od njegovog preseljenja u Beograd i da o tome i ne razmišlja.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?