0

Toti: Sramotan odnos Reala prema Kasiljasu

Legendarni kapiten Rome Frančesko Toti izjavio je da se Real Madrid sramotno poneo prema Ikeru Kasiljasu i Karlu Ančelotiju i da to ne bi trebalo da bude manir jednog od najvećih svetskih klubova.

“Kasiljas je poseban momak, ikona Reala. Smatram da je zaslužio bolji tretman. Slično su se ogrešili i o Ančelotija, bilo je super kad im je doneo Ligu šampiona, a okrenuli su mu leđa čim je došla prva kriza”, rekao je Toti za „Gazetu delo Sport”.

Princ Rima je celu karijeru proveo u klubu za koji navija, apsolutni je ljubimac navijača, a svojevremeno je nekoliko puta odbijao ponudu Reala.

Kasiljas je prethodne nedelje napustio Madrid i preselio se u Porto, a kritike za takav odnos prema legendarnom klubu na račun Reala izneo je, između ostalih, i legenda Barselone Ćavi.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?