0

Tomić: Želja mi je da postanem trener Partizana


Bivši fudbaler Partizana Ivan Tomić rekao je da ima veliku želju da u budućnosti postane trener crno-belih. Tomić trenutno vodi reprezentaciju Srbije do 19 godina, ali ne krije da mu je san da se jednog dana vrati u klub gde je počeo igračku karijeru.
– Čim sam počeo da se bavim trenerskim poslom logično da mi je bila želja da postanem trener Partizana. U tom klubu sam doživeo sve najlepše stvari kao igrač. Tako da mi je želja da jednog dana budem trener Partizana – rekao je Tomić u Bijeljini, gde gleda Turnir prijateljstva.Tomić je zimus bio kandidat da preuzme klupu Partizana, ali je rukovodstvo kluba na kraju odlučilo da zadrži tadašnjeg trenera Marka Nikolića.- To nisu bile ozbiljne priče, više se to medijski pojavilo. U tom trenutku sam bio pod ugovorom sa Savezom, i generalno, ništa od toga se nije dovodilo u razmatranje.On je ocenio da je Partizanu trenutno potreban ozbiljan sistemski pristup i dodao da mora da gaji napadački stil.- Partizan pre svega mora da igra shodno tradiciji kluba, poštujući sve generacije, legende kluba koje su tu ostavile sebe i postigle rezultate. Klub mora da bude dosledan sebi i napadackom stilu. Svi bismo želeli da Partizan uđe u Ligu šampiona, ali potrebno je da se mnogo više bavi organizacijom i odredenim propustima i postavljanjem jednog pravog sistema – rekao je Tomić i dodao da je Čukarički pravi primer za to.Nekadašnji državni reprezentavac prokomentarisao je Partizanov slučaj sa Danilom Pantićem, koji će uskoro napustiti klub kao slobodan igrač.- Za mene je, kao nekoga ko radi u FSS i sa mladim igračima, katastrofalno da takav potencijal sa 18 nepunih godina napusti naš fudbal. Mislim da je to nešto čime bi trebalo da se bavimo i što je duboko pustilo korenje. Upravo su to razlozi zbog čega mi ne možemo da se nadamo Ligi šampiona i Ligi Evrope – zaključio je Tomić.

Filed in: Fudbalske Vesti Tags: ,

Get Updates

Share This Post

Related Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?