0

Tohir: Cilj Intera je Liga Šampiona

Tohir je rekao da njegov tim, posle dobro odrađenog prelaznog roka, ima kvalitet da sledeću sezonu završi na jednom od prva tri mesta na tabeli. On je rekao da je zbog toga u klub doveden Roberto Mančini kao i novi igrači.

Ambicije Intera su porasle posle dovedenih pojačanja, kao što su Žoao Miranda, Hejson Muriljo, Žofri Kondogbia i Martin Montoja, dok Stevana Jovetića dele medicinski pregledi od plavo-crnog dresa.

“Pričao sam svakim od novih igrača i svima sam dao do znanja da je ovosezonski cilj Liga šampiona” rekao je Tohir za Korijere dela Sport.

Tohir nema sumnje da će pridošlica iz Monaka, Žofri Kondogbija biti novi Jaja Ture, koji je odbio Inter u ovom prelaznom roku.

Predsednik Intera je izjavio da su odnosi sa gradskim rivalom Milanom dobri uprkos tome što je Kondogbia prekršio dogovor sa “rosonerima” i prešao u Inter.

Transfer Stevana Jovetića iz Mančester Sitija je pri kraju, a novom igraču se raduje i predsednik “neroazura”.

“Obično ne komentarišem igrače drugih klubova, ali bio bih srećan ako bi Jovetić potpisao za nas. Ipak, moramo sačekati igrača da prođe medicinske preglede i potpiše ugovor”, dodao je Tohir.

Trener Intera Roberto Mančini zamenio je prošlog novembra Valtera Macarija na klupi Intera ali nije imao očekivane rezultate pošto je proteklu sezonu završio na osmom mestu Serije A.

Fudbaleri Intera izgubili su danas od Real Madrida sa 3:0 u prijateljskom meču, koji je odigran u Kini.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?