0

Tevez želi da bude predsednik Boke Juniors

Gostujući na argentinskoj televiziji, u emisiji “Animales suelitos”, Karlos Tevez je naglasio da ga za Boku Juniors vezuju lepe uspomene i da ima ambicije da ostane u starom kraju.

“Sama činjenica da jednom ili dva puta nedeljno mogu da se sastanem na ručku sa svojim starim društvom iz kraja nema cenu. Oni mi čak ne dozvoljavaju da platim račun, iako su bez posla.To je ono što me čvrsto drži na zemlji. Bili smo nekada srećni i sa deset dolara u džepu’, rekao je Tevez.

Zvezda Boke Juniors sebe vidi u budućnosti na rukovodećoj pozicija u tom klubu.

“Neću konkurisati na mesto predsednika sa svojim imenom kao glavnim adutom, već ću se za to ozbiljno pripremiti”, rekao je Tevez.

Tevez se ove sezone vratio u Boku juniors gde je 2001. započeo karijeru.

Popularni “Apače” je pored Juventusa igrao i za Korintinjans, Mančester Siti i Mančester junajted – sa kojim je 2008. osvojio Ligu šampiona, a za reprezentaicju Argentine je od 2004. igrao na 72 utakmice, uz 13 postignutih golova.

On je sa olimpijskim timom svoje zemlje osvojio zlato na Igrama u Atini 2004.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?