0

Terzić: Rajković ne ide u Galatasaraj zbog Marka Ivkovića!

“S obzirom na pisanje štampe da golman Rajković danas igra poslednju utakmicu u našem dresu i da odlazi u Galatasaraj, moram da kažem da to nije tačno. Imamo saznanja da je Galatasaraj zainteresovan za transfer Rajkovića i da je spremio tri miliona evra, međutim mene za sada niko nije kontaktirao”, rekao je Terzić Tanjugu.

On je poručio da bez obzira na tešku finansijsku situaciju u klubu, učiniće sve da Rajković ne ode u tim iz Istanbula.

“Nadam se da će Upravni odbor uslišiti moj zahtev. To moram da uradim iz moralnih razloga i pijeteta prema našem tragično preminulom navijaču Marku Ivkoviću, pa makar se odluka kosila sa mojim profesionalnim obavezama. Nije Galatasaraj jedini klub u Evropi, sačekaćemo nove ponude od drugih, pa makar ona stigla u nekim sledećim prelaznim rokovima”, naveo je Terzić.

Terzić je dodao da će sutra ugovor sa Zvezdom potpisati iskusni napadač Predrag Sikimić, kao i da se vode razgovori sa Čukaričkim oko transfera Slavoljuba Srnića.

“Sutra krećemo u ozbiljne pregovore oko Srnića. To bi trebalo da bude kraj oko dolazaka u letnjem prelaznom roku”, zaključio je on.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?