0

Terzić i Božović ponudili ostavke, UO odbio

Predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezde Svetozar Mijailović rekao je da su generalni direktor Zvezdan Terzić i trener Miodrag Božović ponudili ostavke, ali da je Upravni odbor jednoglasno to odbio.

Terzić i Božović su svoje odluke obrazložili kao moralni čin usled loših rezultata na početku sezone.

Mihajlović je dodao da su sva pitanja otvorena i da će Upravni odbor nastaviti sa sa radom narednih dana.

Posle tri po sata zasedanja sednice Upravnog odbora FK Crvena zvezda još uvek je neizvesno da li će biti krupnih promena.

Stadion je napustio i predsednik košarkaške sekcije Crvene zvezde Nebojša Čović, koji je na pitanje da li preuzima čelo fudbalskog kluba odogovorio:

“Znate vi koga bi trebalo to da pitate”, kratak je bio Čović.

Pojedini beogradski mediji spekulisali su da će kompletno rukovodstvo Zvezde danas podneti ostavke, kao i da će novi predsednik kluba biti Čović, na predlog navijača.

FK Crvena zvezda danas je zakazao vanrednu sednicu Upravnog odbora nakon loših rezultata na početku sezone i samo jedne pobede iz pet utakmica.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?