0

Svetski prvaci u Beogradu sutra ujutru

Po sletanju na aerodrom “Nikola Tesla”, avion koji će prevoziti omladinsku reprezentaciju biće dočekan svečanim pozdravom, vodenim lukom, koji se u vazduhoplovstvu koristi u izuzetnim prilikama, kada se ukazuje najviša počast, navodi se u saopštenju.

Svetske prvake će na aerodromu dočekati predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić i potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Ivan Ćurković.

Kako bi doček svetskih prvaka protekao na zasluženom vrhunskom nivou, službe beogradskog aerodroma u saradnji sa Fudbalskim savezom Srbije organizovaće doček i pratnju reprezentativcima, dodaje se u saopštenju.

Aerodrom “Nikola Tesla” čestitao je omladinskoj fudbalskoj reprezentaciji Srbije istorijski uspeh i osvojenu titulu svetskog šampiona.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?