0

Sve što ste želeli da znate o Ivici Osimu…

U ovom živopisnom biografskom mozaiku jednog od najvećih bosanskohercegovačkih fudbalera i trenera, autor Marko Tomaš prikazuje najveće pobede i poraze Osima ─ na travi i u životu.

Kroz 17 zanimljivih priča, Tomaš čitaoce vodi preko najvažnijih životnih stanica fudbalske legende, od Grbavice, Austrije, Japana i nazad do Sarajeva.

Knjiga je nastala na osnovu razgovora s Osimom i njegovom porodicom, a autor je koristio i mnoge druge izvore, arhivsku građu, legende i mitove koji su se ispredali oko zvezde jugoslovenskog fudbala, novinske članke, intervjue…

“Ivica Osim – utakmice života” je objavljena i na japanskom jeziku od strane jedne ugledne izdavačke kuće iz Tokija.

Ivica Osim je jedan od najznačajnijih trenera bivše Jugoslavije. Sa reprezentacijom SFRJ osvojio je peto mesto na Svetskom prvenstvu 1990. godine u Italiji, a kasnije je radio u Partizanu, Panatinaikosu, austrijskom Šturmu i japanskom Džef junajtedu.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?