0

Sve "pršti" i u ženskom Superklasiku!

Superklasiko, najveći od svih klasika, kakav meč između River Plejta i Boke juniors svakako jeste, je spektakl za sva čula. Međutim, on ima i vrlo neprijatnu stranu, čiju manifestaciju smo mogli da vidimo i u nedavnom okršaju dva velikana u Kopa Libertadores.

Ista strast, želja za pobedom i ne uzmicanje da se do nje dođe i sredstvima koja ne potpadaju, striktno gledano, u užu definiciju fer-pleja pokazuju i ženski timovi dva najveća tima Buenos Ajresa.

Odličan primer za to je utakmica odigrana u profesionalnoj ženskoj ligi Argentine. Iako golova nije bilo, bilo je sasvim dovoljno akcije da okupljena publika bude na ivici stolice sve vreme. Nekoliko prekršaja je bilo zaista bolno posmatrati, ali činjenica da se niko nije previše uzbudio ili uzrujao zbog njih pokazuje da su ovakvi prizori norma, a ne izuzetak.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?