0

Švajnštajger: Nisam došao zbog Van Gala

Bastijan Švajnštajger je juče potpisao trogodišnji ugovor sa Mančesterom, a na današnjem zvaničnom predstavljanju je objasnio motive dolaska u Junajted.

“Poznajem Van Gala, pa je i to delimično uticalo na odluku da dođem, ali nije bio ključan faktor… Ne radi se o njemu, već o klubu, velikom klubu sa ogromnom tradicijom. Mislim da sa ovako kvalitetnim timom možemo do titule. Jedva čekam taj trenutak, da osvojimo titulu za klub i fenomenalne navijače”, rekao je Švajnštajeger.

Ovaj 30-godišnji vezni igrač proveo je 17 godina u Bajernu, sa kojim je osvojio osam titula prvaka Nemačke i Ligu šampiona, između ostalih brojnih trofeja.

“Imao sam težak nastup na Svetskom prvenstvu, posle čega sam bio povređen, čini mi se, sve do kraja oktobra… Sada je sve u redu sa mnom, problemi s povredom su iza mene. Veoma sam srećan zbog toga što sam ovde i daću sve od sebe za Mančester junajted”, kazao je on.
Švajnštajger je prvi Nemac koji će nastupati u Mančester junajtedu.

“Sjajan je osećaj. To je velika čast za mene. Kao što sam već rekao trudiću se da pružim maksimum za ovaj klub”, dodao je on.

Švajnštajger je 111 puta nastupao za Nemačku. On će u ponedeljak sa timom otputovati na predsezonsku turneju u SAD.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?