0

Švajnštajger: Niko ne može da nam oduzme godine

Danas je dan opraštanja. Nakon Ikera Kasiljasa, koji se na vrlo emotivan način pozdravio sa madridskim Realom, i Bastijan Švajnštajger je rekao „zbogom” klubu u kome je proveo veliki broj godina.

“Posle 17 neverovatnih godina u Bajernu, i 15 nacionalnih trofeja, odlučio sam se za novi korak u karijeri. Imao sam sreću da igram u neverovatnom timu i pred sjajnim navijačima. Ovo je bila veoma teška odluka, jer je Bajern važan deo mog života. Moj novi tim je Mančester Junajted, nadam se da razumete moju odluku. Niko ne može da nam oduzme neverovatne godine koje smo proveli zajedno”, napisao je Nemac na društvenim mrežama.

Švajnštajger je za prvi tim Bajerna debitovao 2002. godine i za Bavarce zabelezzio 500 nastupa i 67 puta se upisao u listu strelaca.

Na njegovom dolasku insistirao je menadzzer Junajteda Luj Van Gal, koji ga je svojevremeno trenirao u Bajernu. Zanimljivo je da će švajnštajger postati prvi Nemac u dresu tima sa Old Traforda.

On je za Nemačku na 111 utakmica postigao 23 gola i bio deo tima “pancera”, koji je prošle godine osvojio Mundijal u Brazilu.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?