0

Sukobi u Sarajevu, Poljaci skandirali: "Ovo je Srbija"?!

Oko 21 čas u Vogošći su se sukobile dve navijačke grupe, što se pretvorilo u opštu tuču i nerede, a sarajevski mediji tvrde da su metež izazvali gosti iz Poljske, dok za incidente na ulicama svog grada optužuju Sarajlije.

Tek iza ponoći policija je uspela da razdvoji dve glavne sukobljene grupe, ali su incidenti nastavljeni između manjih grupa. Sinoć se nagađalo da je u incidentima povređeno šest osoba, dok se u jutrošnjim zvaničnim saopštenjima govori o čak 18 povređenih, među kojima ima i teže nastradalih.

U tuči su korišćene palice, plastične stolice iz obližnjih letnjih bašta i baklje, a na ulicama Vogošće nakon sukoba ostale su razbacane letve i kamenje, kao i tragovi vatre.

Šteta nastala u sukobima još se sumira, a prema prvim informacijama, uništeni su inventar hotela u kojem su smešteni poljski navijači i autobus kojim su stigli u Sarajevo.

Vatreni fanovi poljske ekipe išli su ulicama i pevali, a pojedini na navijačkim forumima tvrde da su skandirali i “Ovo je Srbija”. Policija je u povećanoj pripravnosti jer se utakmica igra tek večeras.

Sarajevo i Leh igraju prvi meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona večeras od 21 čas, dok je revanš sedam dana kasnije u Poljskoj.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?