0

Šuker: Mamići su za nas nevini – dok se ne dokaže suprotno

Kancelarija za borbu protiv korupcije i organizovanog kriminala (USKOK) je protiv braće Mamić i izvršnog direktora HNS Damira Vrbanovića pokrenula istragu zbog primanja i davanje mita, kao i utaje poreza.

“Najvažniji zaključak na sednici Izvršnog odbora HNS-a je da su za nas naši prijatelji Zdravko Mamić i Damir Vrbanović te Zoran Mamić, moj bivši saigrač iz generacije ‘vatrenih’, nevini do sudske odluke. Pričekajmo odluku, a dotad Savez ima program prema kojem će raditi. Mislimo da nema potrebe da se obavesti Evropska fudbalska unije o tome”, rekao je Šuker posle sednice IO, a prenose hrvatske mediji.

Predsedniku Dinama i članu Izvršnog odbora HNS-a Zdravku Mamiću, njegovom bratu i treneru zagrebačke ekipe Zoranu, kao i izvršnom direktoru HNS-a Damiru Vrbanoviću je pre dva dana određen jednomesečni pritvor, zbog sumnje primanja i davanja mita i utaje poreza.

Kontroverzni Zdravko Mamić, koji je najuticajnija osoba u hrvatskom fudbalu, a verovatno i u fudbalu u regionu, ranije je u medijima odbacio optužbe i ocenio da su politički motivisane.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?