0

Subotić ostao veran "milionerima"

“Izrazito sam radostan zbog odluke da ostanem u Borusiji. Dortmund je sada postao moj drugi dom. Jedva čekam uspešnu budućnost sa našim timom i uz pomoć naših fantastičnih navijača. Čeka nas mnogo posla u neposrednoj budućnosti, a ja želim da pružim veliki doprinos tome”, rekao je Subotić za sajt kluba.

Subotića je pohvalio i izvršni direktor Hans-Joahim Vacke.

“Iako ima samo 26 godina, Neven je idealan za nas zbog višegodišnjeg iskustva i kontinuiteta sa Borusijom. Kao sportista i kao čovek savršeno odgovara Borusiji Dortmund”, rekao je Vacke.

Subotić je do sada igrao 186 puta u Bundesligi za Borusiju i postigoa je 15 golova. U klub je došao 2008. godine iz Majnca i zaigrao je u paru sa Matsom Humelsom, čime su postali najmlađi štoperski par u istoriji Bundeslige.

“Neven nam je došao kao vrlo mlad momak. Za ovih više od sedam godina postao je pravi crnožuti, i na terenu i van njega. Ubeđeni smo da će on biti jedan od ključnih igrača u predstojećim godinama”, rekao je sportski direktor Mihael Cork.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?