0

"Stojković je prvi golman, za Rajkovića ima vremena"

“Stojković nije tu zbog bivših zasluga, već trenutne forme. Očigledno je da je Stojković opcija broj jedan, to je pokazao i na susretu sa Jermenijom, ali ne odričem se Rajkovića. Rajković sasvim ravnopravno konkuriše i videćemo kako će to funkcionisati u naredenom periodu. On će dobiti šansu”, rekao je Ćurčić.

Selektor je dodao i da je dobro to što Srbija ima “tri dobra golmana”, jer je uz Stojkovića i Rajkovića tu i Željko Brkić.

Zanimljivo je pitanje da li se Stojković plaši da ga Rajković ne zameni na mestu prvog golmana reprezentacije, kao što je Stojković 2006. godine uoči Svetskog prvenstva u Nemačkoj zamenio do tada standardnog Dragoslava Jevrića.

Vladimir Stojković je kazao da i ne pomišlja da tako nešto može da se dogodi.

“Ne pomišljam da će se nešto tako desiti jer sam u godinama u kojima se osećam najbolje i mogu najviše da pružim. Mogu za sebe da kažem da sam u poslednje dve godine počeo da branim, do tada je sve bilo 50-50. Ne vidim zašto bih se bojao tih stvari”, kazao je Stojković.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?