0

Stojanović: Čukarički i Vojvodina mogu do titule

Partizan je u poslednjih osam godina sedam puta bio šampion, a upravo je Stojanović na klupi Zvezde uspeo na kratko da prekine dominaciju crno-belih.

“Biće veoma zanimljivo prvenstvo. Zvezda je dovela dobre igrače, ali i drugi konkurenti su se odlično pojačali i pretenduju na vrh. Pored Zvezde i Partizana tome se nadaju Vojvodina i Čukarički, ekipe koje imaju ozbiljne ambicije da se bore za titulu prvaka”, rekao je Stojanović Tanjugu.

Stojanović je izjavio da prati utakmice bivšeg kluba, a čak je uživo gledao utakmicu protiv Karpata na pripremama u Sloveniji.

“Opet je puno fudbalera došlo i otišlo, zbog čega je potrebno vreme jer ništa ne može preko noći. Ta situacija mi je poznata pošto sam je i sam imao u Zvezdi. Potrebno je strpljenje”, rekao je Stojanović.

On je istakao da bi bilo dobro za srpski fudbal kada bi bilo više klubova kao što je Čukarički.

“Nije slučajno što su u vrhu srpskog fudbala i što su osvojili Kup. Imaju ekipu dugo na okupu i već tri godine imaju samo minimalne promene. To su automatizmi koji su postavljeni i koji funkcionišu baš dobro. Velika je sreća da postoji klub gde su igrači zadovoljni jer primaju platu na vreme”, naveo je slovenački trener.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?