0

Stojadinović za carski rez!

6 дец, 2012

Зоран Стојадиновић хоће страног тренера на клупи и рез у играчком кадру Црвене звезде! Будући спортски директор најтрофејнијег српског клуба саопштио је, на претходном састанку Радне групе на Маракани, идеју да од актуелних првотимаца са запаженом минутажом у јесењем делу сезоне остану само петорица,saznaje fudbalsrbija.net

Заговорници теорије да се тим сачува поставили су, сазнајемо, затим питање Стојадиновићу којим средствима би се ангажовали бољи играчи за те позиције. Аргументованог одговора није било.

Стојадиновићева процена да поједини играчи не заслужују дрес Црвене звезде има упориште у јесењим резултатима, логично је да жели уз нову функцију и далеко јачи тим.

Тренутна финансијска слика, највероватније, не дозвољава му да реализује план. Са ове тачке гледишта, реално је да Звезда сачува окосницу тима, а на лето потражи квалитетна освежења.

Filed in: Fudbalske Vesti Tags: , ,

Get Updates

Share This Post

Related Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?