0

Stoičkov poručuje Realu: Bavite se košarkom


Dok Barsa slavi, legendarni Hristo Stoičkov ne propušta priliku da vređa Real. Madriđani su u poslednjih sedam godina osvojili samo jednu titulu prvaka Španije i desetu Ligu šampiona, a to je Bugarinu dalo povoda da reaguje.
– Sramota je da su jednom bili prvaci za sedam godina. Čak bih i ja, u ovim godinama, sa gomilom penzionisanih igrača, osvojio više. Bolje im je da se bave košarkom, jer će svakako fudbalska finala gledati na televiziji – rekao je Stoičkov.Bugarin je „potkačio” Real i zbog odnosa prema Ikeru Kasiljasu.- Iker je ikona svetskog fudbala, čovek koji je osvojio sve što je moglo da se osvoji. Ne bi trebalo da ode iz Reala, zbog toga što mu nekoliko neostvarenih ljudi zviždi sa tribina – rekao je Stoičkov.Hristo Stoičkov je igrao za Barselonu u dva navrata, od 1990. do 1995. i od 1996. do 1998. Pet puta je osvajao Primeru, a za Barsu je na 254 utakmice postigao 118 golova.

Filed in: Fudbalske Vesti Tags: ,

Get Updates

Share This Post

Related Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?