0

Stevanović i Mihajlović u Partizanu, ništa od Ivanića!

U smiraj prelaznog roka, Partizan je dobio dva pojačanja. A tu možda nije kraj.

Alen Stevanović, fudbaler Torina i nekadašnji reprezentativac Srbije, stiže u Humsku, a sa šampionom će potpisati trogodišnji ugovor.

Krilni igrač je u Italiju, u Inter, otišao iz Radničkog iz Obrenovca. Posle Intera sreću je potražio u Torinu, ali su ga “bikovi” slali na pozajmice.

U Humsku će, ali preko Teleoptika, stići i fudbaler Rada, Nemanja Mihajlović. Mladi fudbaler, kojem je sa “građevinarima” u januaru isticao ugovor, provešće narednih šest meseci na pozajmici u Teleoptiku.

Kako saznajemo, Partizan do poslednjih trenutaka prelaznog roka nije odustao od Mirka Ivanića, a posle odbijene ponude koja je glasila 1.5 miliona evra i procenti od prodaje, crno-beli su Vojvodini ponudili pola miliona evropskih novčanica više. 

Voša je navodno prihvatila dvomilionsku ponudu, ali je ceo posao propao jer je sam Ivanić odbio da se preseli u Humsku. 

Druga verzija pak glasi da je uprava novosadske “stare dame” tražila pored dva miliona evra i 20% od naredne prodaje, a to je za upravu Partizana očigledno bilo previše.

Jedno je sigurno, Ivanić sigurno neće obući crno-beli dres… 

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?