0

Stefanović: Istrage u klubovima dovešćemo do kraja

“Mi danas nastavljamo rad na tome, ali ne bih o detaljima u interesu istrage. Radićemo celo leto i trudićemo se da brzo i efikasno obavimo taj posao”, rekao je ministar novinarima u Valjevu.

On je podsetio da je MUP, na osnovu krivićnih prijava različitih podnosilaca, pokrenuo istrage i provere u nekoliko fudbalskih klubova iz prve lige za koje postoji sumnja da su imali određene propuste i radnje tokom prvanstva koje nisu bile u skladu sa zakonom.

“Šta će policija otkriti, ne bih želeo preuranjeno da govorim o tome, ali čemo sve do kraja istražiti, kao i u svim prethodnim slučajevima, i obavestiti tužilaštvo o toku te istrage”, rekao je Stefanović.

Ministar je pre nekoliko dana izjavio da je Uprava kriminalističke policije započela istrage u fudbalskim klubovima Crvena zvezda, Partizan, OFK Beograd, Čukarički, Zajednici prvoligaša, kao i u Fudbalskom savezu Srbije.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?