0

Staniša Mandić reprezentativac Crne Gore

Pošto nije dobio poziv od selektora Srbije, Staniša Mandić strelac prvog gola u finalu protiv Brazila (2:1), našao se na spisku selektora Branka Brnovića za utakmice protiv Lihtenštajna i Moldavije u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope,a on je poručio da je odluka isključivo njegova.

“Jutros sam zvanično dobio poziv i prihvatio sam da igram za Crnu Goru. Odluku sam doneo isključivo ja. Imam podršku prijatelja, porodice i kluba”, kratko je rekao Mandić, uoči polaska za Podgoricu.

Na pitanje da li ova “neočekivana odluka” ima veze sa činjenicom da se nije našao na spisku selektora mlade reprezentacije Srbije Tomislava Sivića, Mandić je rekao da nema komentar.

Mandić je rođen u Herceg Novom, karijeru je počeo u Igalu, a potom za Vojvodinu i Rad, pre nego što je stigao na Banovo brdo.

Staniša Mandić je igrama i serijom golova koje je postigao u dresu omladinske reprezentacije Srbije dao veliki doprinos osvajanju titule prvaka Sveta. Srbija je na Evropskom prvenstvu 2014. pobedila Bugarsku njegovim golom u 90. minutu za 1:0 kada je ušao u igru u nastavku, čime je obezbeđen plasman na Mundijalito.

A na Mundijalitu, Mandić je u pobedi nad Malijem postigao drugi gol u 74. minutu za konačnih 2:0. U finalu je najavio osvajanje svetske titule golom u 70. minutu protiv Brazilaca, posle kog je Nemanja Maksimović potbrdio pobednika.

No, izgleda da sve to nije bilo dovoljno da ga novi selektor Srbije pozove u sastav repezentacije.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?