0

Šta kaže Zlatan kada čuje svoje ime?

Zlatan Ibrahimović. Jedan jedini, neponovljivi. Oduševljava, kako na terenu, tako i van njega. Danas je dan za ovo drugo.

Ibrakadabra je, u intervjuu za Sports Ilustrejtid, igrao asocijacije; opisivao fudbalere rečju. Tako je za Kristijana Ronalda rekao – “dobar”, za Lea Mesija – “fantastičan”, a za Zlatana Ibrashimovića… “vau”.

Istovremeno, u Rumuniji, nekadašnji Zlatanov saigrač, Adrijan Mutu, tamošnjim medijima ispričao je jednu anegdotu iz zajedničkih dana iz Juventusa.

“Teško je reći ko je najtalentovaniji igrač sa kojim sam igrao. Ali, ako moram jednog da izaberem, onda je to Ibrahimović. Bili smo cimeri na gostovanjima, i jednom prilikom me probudio usred noći… ‘Adi, budi se, imao sam noćnu moru… Sanjao sam da je Ronaldo bolji od mene'”, otkrio je Mutu, i objasnio da ga je umirio tako što je rekao da ne brine jer nema nikog boljeg.

Nekadašnji reprezentativac Rumunije nije otkrio da li je Zlatana “proganjao” Kristijano Ronaldo, ili Brazilac Ronaldo, koji je jedan od Ibrahimovićevih idola.

Takođe, Mutu je rekao da je u karijeri sreo samo nekoliko fudbalera koji su toliko strastveni kada je fudbal u pitanju i dodao da je Ibrahimović konstantno radio na sebi.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?