0

Srnić: Srećan sam što sam se vratio u Zvezdu; potpisao i Supić

Novi bivši fudbaler Crvene zvezde Slavoljub Srnić srećan je što se vratio u klub i kaže da očekuje da će ga navijači prihvatiti.

“Veoma sam srećan što sam se vratio među crveno-bele, Zvezda je moja druga kuća. Želeo sam da se sve ovo što pre završi, malo se odužilo, ali šta je tu je, na kraju je sve ispalo dobro”, rekao je Srnić novinarima na stadionu “Rajko Mitić”.

Srnić je potpisao trogodišnji ugovor i nosiće dres s brojem 55. Taj broj je nosio i kada je prethodno igrao za Zvezdu. On je ponikao u Zvezdi, a za klub je debitovao u novembru 2010. godine, ali je odigrao samo jednu utakmicu. Posle toga igrao je za Sopot i Čukarički, s kojim je prošle sezone osvojio Kup Srbije.

Igrajući za Čukarički, Zvezdi je dao dva gola, ali nijedan nije proslavio na terenu.

“Nisam slavio te golove iz poštovanja prema klubu i navijačima. Veliki sam zvezdaš od rođenja. Očekujem da će me navijači prihatiti”, rekao je Srnić.

On je u Čukaričkom igrao zajedno s bratom blizancem Dragoljubom, a sada prvi put u karijeri njih dvojica neće biti u istom klubu.

“Pričali smo na tu temu i mislim da je došlo vreme da se razdvojimo. Možda će to biti dobro za obojicu. Nije bilo priče da i on sa mnom dođe u Zvezdu, trener je hteo samo mene”, rekao je Srnić.

Potpisao i golman Supić 

Pored povratnika Srnića, Crvena zvezda je potpisala ugovor i sa iskusnim golmanom Nemaljom Supićem, na period od godinu dana.

Poslovni direktor kluba Stefan Pantović objasnio je da je bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine doveden da pojača konkurenciju među stativama, koja je znatno oslabljena nakon odlaska Rajkovića u Izrael.

“Malo je reći da sam presrećan, jer Zvezda je bila i uvek će biti fudbalska institucija i svako želi da nekada u životu bude deo te priče. Meni se taj san ostvario, zahvalan sam Bogu, a i ljudima koji su učinili sve da dođem ovde. Nije samo veliki dan za mene, već i za moju porodicu, od koje sam imao podršku svih ovih godina”, rekao je novi golman Crvene zvezde.

Svestan je da će se boriti za mesto pred golom sa Damirom Kahrimanom.

“Kada dolazite u Zvezdu, znate da vas čeka jaka konkurencija. Moje je da radim što više mogu na treninzima, a na treneru je da odluči ko će da igra. Cilj je da se osvajaju trofeji i svi moramo da budemo podrđeni tom cilju. Nemam problem sa time, jer znam da Zvezda uvek ima kvalitetne golmane. Ako u cilju rezultata treba da sam na tribinama, biću na tribinama. Nemam problem sa time. Branio ili ne, svaki moj kolega će imati podršku”, dodao je Supić.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?