0

Srbija u trećem šeširu na žrebu za SP 2018, Rajković izvlači kuglice

Kako je saopštio FSS, pored Miloševića u delegaciji biće selektor A tima Radovan Ćurčić i tim menadžer Aleksandar Bošković.

Na ceremoniji žreba, odnosno jedan od onih koji će izvlačiti grupe biće i najbolji mladi golman sveta Predrag Rajković, i to u odabranom društvu Brazilca Ronalda, Fabija Kanavara, Olivera Birofa, Dijega Forlana, Samjuela Etoa, Aleksandra Keržakova, Rinata Dasajeva i Hulka.

Tom prilikom biće obavljen žreb kvalifikacionih grupa u svim konfederacijama, osim u Azijskoj, gde je kvalifikaciono takmičenje već počelo. Dan ranije biće održana sednica Organizacionog komiteta Fifa SP 2018, a na kojoj će biti saopšten raspored po “šeširima” i kompletna procedura. Očekuje se i zvanična potvrda da će reprezentacija Srbije biti svrstana u treći “šešir”.

U evropskim kvalifikacijama učestvovaće 52 reprezentacije, a selekcija domaćina Rusije je direktan učesnik finalnog turnira. Ta 52 nacionalna tima biće žrebana u devet grupa – sedam sa po šest timova i dve sa po pet timova.

Kvalifikaciono takmičenje na teritoriji Evrope počeće u septembru 2016. godine i završiće se u oktobru 2017. godine. Evropa će, pored Rusije, dati još 13 predstavnika, direktan plasman obezbediće devet pobednika kvalifikacionih grupa, a za još četiri mesta igraće osam najboljih drugoplasiranih.

Ceremonija žreba zakazana je za subotu od 17 sati.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?