0

Srbija izašla iz minusa, pobedi „Orlova" nije imao ko da aplaudira

Najbolji srpski fudbaleri konačno su došli do prve pobede u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Nema više nikakve šanse da naše momke gledamo u Francuskoj iduće godine, ali oni nisu samo odradili meč sa Jermenijom, već su se potrudili da konačno upišu pobedu, što su na kraju i uspeli – 2:0.

Uskoro opširnije…

Ovako je protekao meč: 

22.30 – Kraj meča. Srbija je savladala Jermeniju sa 2:0. 

21.55 – GOOOL! Kolarov je probio po strani, šutirao, Kasparov odbranio, ali je lopta stigla do noge Adema Ljajića, kojem nije bilo teško da je sprovede u mrežu.

21.50 – Počelo je drugo poluvreme. 

21.35 – Poluvreme. Srbija na odmor ide sa jednim golom prednosti. 

21.10 – GOOOL! Srbija vodi, posle ubacivanja Filipa Kostića sa leve strane, Andrija Živković je najsnalažljiviji u šesnaestercu gostiju i, uz pomoć Hajrapetjana, uspeva da smesti loptu u mrežu. Doduše, zvanična odluka Uefe je da je Srbija do prednosti došla autogolom.

20.45 – Počeo je meč u Novom Sadu. Prvi napad imaju gosti iz Jermenije.

20.10 – Poznati su i sastavi timova. Srbija: Stojković, Kolarov, Spajić, Ivanović, Tomović, Matić, Brašanac, Kostić, Ljajić, Živković, Mitrović. Jermenija: Kasparov, Hajrapetjan, Andonijan, Arzumenjan, Mkojan, Miktarjan, Miktrčjan, Ozbiliz, Piseli, Gazarjan, Movsisjan.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?