0

Srbija – Brazil 0:0 (drugo poluvreme)

08.04 – Možda i najopasniji napad Brazila na utakmici u 49. minutu, na sreću Danilo šutira preko prečke.

08.00 – Počelo i drugo poluvreme na stadionu u Oklendu.

07.45Kraj prvog poluvremena, Srbija – Brazil 0:0. Imali smo sjajnu priliku u samoj završnici meča preko Babića i Sergeja-Milinkovića Savića koji glavom sa nekoliko metara ne uspeva da postigne pogodak. Reprezentacija Srbije je u poslednjoj trećini poluvremena uspela da se solobodi pritiska i počela da ozbiljnije napada protivnika.

07.34 – Prvi udarac za Srbiju u okvir gola, “bomba” Gajića sa preko 30 metara, ipak, golman Brazila na mestu. 

07.30 – Andrija Živković u 30. minutu iz slobodnog udarca sa oko 25 metara šutira visoko preko gola.

07.25 – Nova opasnost po naš gol, na sreću Žoao Pedro šutira pored stative.

07.20 – Novi opasan napad Brazila, udarac Gabrijela Žesusa sa desne strane ponovo brani fantastični Rajković. Veliki pritisak Brazilaca u ovim trenucima meča.

07.09 – Velika prilika za Brazil u 10. minutu. Na odličan šut Žana Karlosa fantastično reaguje kapiten Predrag Rajković koji zaustavlja njegov šut u okvir gola. 

07.02 – Orlići već na startu zapretili preko Mandića i Šaponjića …

07.00 – Sudija označio početak meča, početni udarac izveo Brazil.

06.53 – Sve je spremno za početak velikog finala Prvenstva sveta za omladince. Na stadionu u Oklendu intonirane himne Brazila i Srbije. Oko 25 000 navijača na stadionu.

06.35 – Poznate su i postave Srbije i Brazila. Male promene u oba tima u odnosu na prethodne mečeve.

Omladinci Srbija su na Novom Zelandu srušili sve prepreke, osim one najvrednije. U sigurno najvažnijoj utakmici u karijerama ovih mladih momaka protivnik je fudbalska velesila – reprezentacija Brazila.

Utakmica na Nort Harbor stadionu u Oklendupočinje u sedam časova po srednjeevropskom vremenu, uz direktan televizijski prenos na Prvom programu RTS-a.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?