0

Srbija – Albanija, složeno i za sud u Lozani

Presuđivane ishoda prekinute utakmice između Srbije i Albanije, čini se, prekomplikovano je i za Sud za sportsku arbritražu u Lozani, koji je saopštio da će odluka biti doneta najkasnije do 10. jula.

Ranije je najavljivano da će sud u Lozani presudu najkasnije do runde kvalifikacionih mečeva za Evropsko prvenstvo koji počinju večeras.

Utakmica Srbije i Albanije igrana je 14. oktobra prošle godine u Beogradu, a prekinuta je u 42. minutu posle nereda u kojima su učestvovali igrači obe ekipe i domaći navijači, nakon što se iznad terena na stadionu Partizana pojavio dron, koji je nosio zastavu takozvane „velike Albanije”.

Fudbaleri Albanije su nakon toga odbili da se vrate na teren.

Uefa je pobedu dodelila Srbiji službenim rezultatom 3:0, ali joj je oduzela tri boda, kaznila je sa 100.000 evra i igranjem dve kvalifikacione utakmice bez publike. Fudbalski savez Albanije kažnjen je sa 100.000 evra.

Fudbalski savezi Srbije i Albanije žalili su se Uefi na tu odluku, evropska kuća fudbala je odbila žalbe, pa su se Savezi žalili CAS.

Posle utakmice u Kopenhagenu Srbija će igrati 4. septembra protiv Jermenije na svom terenu, a 8. oktobra na gostovanji protiv Albanije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine.

Na tabeli kvalifikacione Grupe I Portugal je prvi sa devet bodova, Danska i Albanija imaju po sedam, a Srbija i Jermenija po jedan bod.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?