0

Solid: Ne znam ništa o Zvezdi

Beogradski mediji preneli su da je Norvežanin jedan od glavnih kandidata da na kraju sezone nasledi Nenada Lalatovića na klupi crveno-belih.

“Menadžeri vode brigu o mojoj karijeri i u kontaktu su sa nekoliko klubova. Ne mogu da odgovorim da li bih vodio Crvenu zvezdu, imam veliku želju da radim, ali samo ako ponuda bude zanimljiva i izazovna. Ipak, ne znači da bih prihvatio da preuzmem bilo koji klub”, rekao je Solid za norveške medije.

On je poručio da još uvek nije dobio nijednu konkretnu ponudu, pa ni od Crvene zvezde.

“Ne mogu da kažem ništa više jer ne znam sa kime pregovaraju moji menadžeri. Oni me dobro poznaju i znaju šta me interesuje”, zaključio je Solid.

Norvežanin je tokom trenerske karijere vodio Bodo Glimt, Rozenborg, Gent, Klub Briž, Olimpijakos, Herenven, Al-Ahli, Lirs, a od 2013. godine, kada je napustio turski Elazig, nema posao.

Solid je titule osvajao u Norveškoj, Belgiji i Grčkoj, a Kup u domovini, Belgiji i Holandiji.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?