0

Slaven Bilić novi trener Vest Hema

Pre Vest Hema, Bilić je predvodio Bešiktaš. Posebno ga se sećaju navijači Partizana, s obzirom da su se istanbulski i beogradski crno-beli sastali u grupnoj fazi Lige Evrope.

„Zaista mi je drago što sam se vratio u Vest Hem. Ovo je Premijer liga, jedna od najboljih liga na svetu. Ovo je veliki izazov”, istakao je nekadašnji selektor hrvatske reprezentacije, a onda rekao nešto će se posebno svideti navijačima londonskog kluba.

„Sećam se Vest Hema kao posebnog kluba. Volim ovakve klubove. Moj prošli klub, Bešiktaš, bio je takav. Nije stvar u veličini, a oni jesu veliki. To su kultni klubovi”.

Bilić je trenersku karijeru počeo u Hajduku iz Splita 2001. godine, da bi potom predvodio mladu i “A” reprezentaciju Hrvatske, te Lokomotivu iz Moskve.
 

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?