0

Siti žudi za Sterlingom, ovaj "umire od smeha"

Liverpul je prošle nedelje odbio ponudu Sitija od 25 miliona funti za 20-godišnjeg napadača, juče je poslao poboljšanu ponudu vrednu 40 miliona, ali će je klub sa Enfilda odbiti, preneo je Skaj Sports.

Takođe, za Sterlinga je zainteresovan i Čelsi, ali uprava tog kluba se ne slaže sa procenom Liverpula da Sterling vredi oko 50 miliona funti.

Sterling je na kraju sezone odbio da potpiše dugoročni ugovor sa Liverpulom, a za njega su zainteresovani brojni evropski klubovi.

Liverpul je u više navrata naveo da ne namerava da proda Sterlinga, a trener “crvenih” Brendan Rodžers rekao je da očekuje da će napadač ostati do kraja ugovora, koji ističe za dve godine.

Razlog zbog koga su engleski klubovi toliko zapeli za mladog Sterlinga, osim onih očiglednih koji se tiču njegovog talenta, jeste činjenica da, u skladu sa finansijskim fer-plejom, postoji kvota domaćih igrača koji oni moraju da ispoštuju. A, kvalitetni engleski fudbaleri su ređi nego što se da pomisliti na prvu loptu…

I, dok se sve ovo dešava, tabloid “San” je došao u posed materijala koji pokazuje kako Sterling konzumira, odnosno udiše azotsuboksid, supstancu koju je nelegalno prodavati mlađima od 18 godina, baš zbog bojaznji njene zloupotrebe.

Ovo je drugi put da je Sterling “uhvaćen” u ovoj aktivnosti koja, iako nije striktno protivzakonita, nije ni najmanje pohvalna ili ohrabrujuća, posebno ako govorimo o jednom profesionalnom sportisti.

Sve se dešavalo na jahti na Ibici, navodno neposredno nakon utakmice između Slovenije i Engleske.

Azotsuboksid je gas koji opušta, stvara osećaj euforije i, više od ičega, izaziva smeh kod onih koji ga koriste. Otus i nadimak „gas za smejanje”. Iako nominalno legalan, zbog svoje upotrebe u raznim industrijama, njegovo korišćenje na ovaj način može imati mnogo posledica po udravlje pojedinca.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?