0

Serhio Ramos na izlaznim vratima Bernabeua

Fudbaler Real Madrida Serhio Ramos zatražio je od uprave da razmotri ponude drugih klubova, pošto želi da napusti Santjago Bernabeu, preneli su britanski mediji.

Brojni mediji preneli su da je Mančester junajted ponudio Realu 35 miliona funti za Ramosa, koji je u sukobu sa upravom Reala oko novog ugovora.

Ramos, navodno, traži godišnju platu od deset miliona evra, ali predsednik Reala Florentino Peres toliko ne želi da plati.

Ramosu za dve godine ističe ugovor sa “kraljevskim” klubom, a on je na sastanku sa izvršnim direktorom Reala Hoseom Anhelom Sančesom zatražio od uprave da razmotri ponude koje su za njega stigle, pošto želi da napusti klub.

Pedro Riesko, predstavnik Serhija Ramosa, rekao je za Marku da će Ramosu biti “veoma teško da ostane u Madridu posle svega što se desilo”.

“Serhio je simbol Real Madrida. On ne mora nikome ništa da dokazuje, ali je mnogo stvari o njemu rečeno. Mnogo je manipulacija izrečeno kako bi se Ramos diskreditovao. Portparoli su rekli da on ne poštuje klub i da samo želi novac”, rekao je Riesko.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?