0

Šćepanović: Ozbiljni pregovori sa Partizanom oko Ivanića završeni u 15.30

“Na zvaničnu ponudu Partizana od milion i po evra smo se zahvalili i rekli da nismo zainteresovani. Zvanična priča za nas i Ivanića je bila završena oko 15.30 časova, a novi kontakti su usledili između 22 i 23 časa. To, priznaćete, nije tajming da se razgovara o sportskim stvarima”, rekao je Šćepanović u izjavi za DSL “Sport“.

Prema nepotvrđenim informacijama, Partizan je oko 22.00 izneo mponudu od dva miliona evra, a onda je Vojvodina, navodno, tražila i procente od naredne prodaje.

“Kao klub smo se ozbiljno ponašali dok su pregovori bili ozbiljni i imali zvaničnu formu. Posle toga je bilo neformalne komunikacije u okviru sportskog sektora, ali se ništa nije promenilo” rekao je Šćepanović .

On je u izjavi “Sportskom žurnalu” pojasnio procedure:

“Kako neko može da misli da ja kao predsednik, bez konsultacija sa klupskim rukovodstvom, mogu sam da odlučujem o transferu najboljeg igrača? Kako o realizaciji transfera da se razgovara na brzinu, noću? I da to odobrimo na reč, bez dobijenih bankovnih garancija. U Vojvodini se ne radi tako”.

Delom javnosti proširila se priča da je Ivanićev transfer “minirala” Crvena zvezda, kako bi sprečila glavnog konkurenta za titulu da se silno pojača, ali je Šćepanović i to opovrgao:

“Da je Zvezda imala uticaj na nas, Ivanić bi sada bio u Ljutice Bogdana”, zaključio je prvi čovek “lala”.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?