0

Sastanak u FSS: Analize suđenja idu u ruke Kokezi i Ivkoviću!


POČELO je, uobičajeno loše, ali analiza suđenja biće već od sledećeg utorka u rukama potpredsednika FSS Slaviše Kokeze, novog generalnog sekretara Nebojše Ivkovića i sudijske komisije. Ovo je u utorak na hitnom sastanku sa Kokezom, Ivkovićemn i odlazećim generalnim sekretarom Zoranom Lakovićem odlučio predsednik FSS Tomislav Karadžić.
– Pričali smo o regularnosti takmičenja, ali i nekim očiglednim sudijskim propustima u prva tri kola. Odlučeno je da potpredsednik Kokeza, koji je inače od nedavno zadužen za regularnost i domaće takmičenje, generalni sekretar Ivković i sudijska komisija svakog utorka detaljno analiziraju suđenje iz poslednjeg kola. Iskreno, očekujemo adekvatne sankcije prema arbitrima koji su grešili na startu Superlige. Jednostavno rečeno, za neke propuste postojaće nulta tolerancija – istakao je Karadžić.Prvi čovek FSS nije naveo koje su konkretno utakmice bile sporne u prva tri kola, već je taj posao ostavio upravo formiranoj grupi za analizu suđenja.

Filed in: Fudbalske Vesti Tags: ,

Get Updates

Share This Post

Related Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?