0

Rusija i Katar gube organizaciju SP!?

Ovo je ujedno i prva konkretnija informacija iz Fife koja otvara vrata velikom zaokretu oko domaćinstava SP-a, nakon niza glasina koje su se pojavile poslednjih dana.

“Ako se dokaže da su dobili domaćinstvo zbog kupljenih glasova, moguće je da ostanu bez organizacije svetskih prvenstava. Do ovog dana takvi se dokazi nisu pojavili”, rekao je Fifin čovek u odboru za reviziju Domeniko Skala.

Američki Federalni istražni biro (FBI) saopštio je da njihova istraga korupcije u FIFA obuhvata i dodelu organizacije Mundijala Rusiji i Kataru.

Veliki korupcijski skandal potresa Fifa kada je uhapšeno 14 visokih zvaničnika te organizacije optuženih za korupciju, na zahtev za izručenje američkih vlasti. Predsednik Fifa Sep Blater iznenada je podneo ostavku, samo četiri dana pošto je izabran na tu funkciju po peti put.

Izvršni direktor Mundijala u Rusiji 2018. Aleksej Sorokin rekao je da Rusija planira da nastavi sa pripremama za organizaciju tog događaja.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?