0

Ronaldinjo, šta se to dešava sa tobom?

Prvo poluvreme je bilo katastrofa za Keretaro, koji je gubio sa 2:0 u 39. minutu, a u 41. je ostao i sa igračem manje u polju. Viktor Manuel Vučetić, trener Keretera koji očigledno vuče poreklo sa ovih naših podneblja, izveo je tada Ronaldinja iz igre.

Međutim, umesto da ode na klupu za rezervne igrače, kako protokol nalaže, popularni Dinjo se odmah zaputio u tunel. Štaviše, snimljen je kako, pre kraja utakmice, napušta stadion (drugi video-snimak). Sada je gotovo izvesno da će Ronaldinjo, ako odluči da nastavi karijeru, to ipak učiniti u MLS ligi.

Vredi istaći da su Vučetićeve promene dale rezultat, pošto se Keretaro stabilizovao, pre svega defanzivno, i uspeo da privede utakmicu kraju sa relativno pristojnim porazom. 

A, kakav je majstor zapravo Ronaldinjo bio, i još uvek sigurno jeste, pokazuje i ovaj „troubek” snimak koji je sam okačio na društvene mreže u četvrtak. Na njemu, brazilski mađioničar žonglira 44 puta – vezanih očiju.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?