0

Rodžers: Mario se pita…

Italijanski napadač nije otputovao sa ekipom na priprememe u Maleziju, posle čega su krenule spekulacije da će se vratiti u Seriju A – Sampdoriju ili Fiorentinu.

“Mario nije na turneji sa nama, ali naporno trenira sa mnogim drugim našim igračima u klupskom sportskom centru. Da li je njegova budućnost u Liverpulu? Nisam siguran, to je pitanje za Marija. On trenira kako bi bio sreman za novu sezonu i videćemo šta će ona doneti”, rekao je Rodžers, a prenosi engleski Dejli Mejl.

Baloteli je prošle godine došao u Liverpul iz Milana za 20 miliona funti, ali nije opravdao očekivanja pošto je dao samo jedan gol u Premijer ligi.

Italijanski reprezentativac igrao je još za Lumecane, Inter i Mančester siti, dok je za Azure postigao 13 golova na 33 nastupa.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?