0

Riberi do kraja godine na terenu?

Fudbaler Bajerna iz Minhena Frank Riberi vratiće se ove godine na teren, kada se potpuno oporavi od povrede skočnog zgloba, otkrio je izvršni direktor nemačkog kluba Karl-Hajnc Rumenige.

Riberi ne igra od marta, pošto se povredio tokom utakmice s Šahtjorom u Ligi šampiona. Tada su klupski lekari naveli da će se francuski fudbaler “za nekoliko dana” vratiti na teren, a šest meseci kasnije Bajern sa sigurnošću ne može da saopšti datum Riberijevog povratka.

“Sada je sredina septembra i mislim da će tokom 2015. godine Riberi ponovo biti na terenu. Važno je da on ima pravu dijagnozu i lečenje. Nisam pesimista, mislim da će se u bliskoj budućnosti vratiti na teren. To naravno ne znači za nedelju ili dve”, rekao je Rumenige, preneli su britanski mediji.

“Ali, on će se vratiti. Potpuno sam uveren u to, i to je važna stvar”, dodao je on.

Riberi je nedavno izjavio da je nervozan jer oporavak predugo traje, a da sve bude gore po Bavarce, u timu nema zbog povrede ni Arjena Robena.

Bajern je u prva četiri kola u Bundesligi ostvario sve četiri pobede, a takmičenje u Ligi šampiona počeće sutra u Atini od 20.45 protiv Olimpijakosa.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?