0

Reprezentativci Paname: KONKAKAF – korumpirani lopovi

Fudbaleri Paname, gnevni zbog kontroverznog poraza protiv Meksika od 2:1 u polufinalu Gold kupa, izvređali su čelnike Fudbalske konfederacije Severne i Srednje Amerike (KONKAKAF) na društvenim mrežama nazvavši ih “korumpiranim lopovima”.

Panama je poražena, uprkos vođstvu od 1:0 do samog kraja utakmice, pošto su za Meksiko dosuđena dva, po opštem mišljenju, kontroverzna penala, koja je izveo Gvardado.

Američki sudija Mark Gajger prvo je dva minuta pre kraja meča, kada je Mekisko bio na ivici ispadanja, pokazao na belu tačku ocenivši da je Roman Tores igrao rukom, što je izazvalo bes igrača Paname i veliku pauzu.

Potom je u produžetku arbitar još jednom svirao penal, Gvardado još jednom bio precizan, čime je bes Paname bukvalno proključao, a igrači su pojurili da se obračunaju sa sudijom koji je u pratnji obezbeđenja napustio teren.

Meksiko se plasirao u finale Gold kupa, gde će se sastati sa Jamajkom, koja je u prvom polufinalu iznenadila branioca titule selekciju SAD istim rezultatom 2:1.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?