0

Rendulić: Dolazak u najveći klub i najbolji potez u karijeri

Nekadašnji mladi reprezentativac Srbije igra na poziciji štopera, visok je 190 centimetara i sigurno će biti veliko pojačanje za ekipu trenera Miodraga Božovića.

“Došao sam u najveći klub, ne samo u Srbiji. Mislim da mi je ovo najbolji potez u karijeri, u najboljim sam godinama i želim da pomognem Zvezdi da se osvoji titula” – izjavio je 31-godišnji defanzivac.

On je rođen u Sarajevu, ali je karijeru počeo u čačanskom Borcu, a potom je igrao u Austriji, Francuskoj, Južnoj Koreji i Kini. U međuvremenu je jednu sezonu proveru u Javoru, a prethodnih šest meseci nosio je dres Čukaričkog i bio jedan od najzaslužnijih za istorisjke rezultate ekipe sa Banovog brda.

“U Zvezdu me privukla veličina kluba, naravno, ali i to što dugo poznajem šefa Božovića, koji je dok sam bio u Francuskoj hteo da me dovede u Rusiju. Znam dosta igrača, tako da mi neće biti potrebno mnogo vremena da se prilagodim”, naveo je Rendulić.

Na konstataciju novinara da je pregovarao i sa Partizanom, Rendulić je rekao:

“Ne bih se mnogo bavio pisanjima po novinama, imao sam u srcu želju koja se dodatno pojačala dolaskom Božovića”, pojasnio je Rendulić, koji je zadužio crveno-beli dres sa brojem 77.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?