0

Remi Čelsija na početku Premijer lige

Jedini strelac za ekipu Žozea Murinja bio je Oskar u 23, dok je drugi gol delo fudbalera gostiju Federika Fernandeza u 30. minutu. Za Velšane golove su postigli Andre Aju u 29. i Bafetimbi Gomis iz penala u 55. minutu.

Ekipa Čelsija povela je lepim pogotkom Oskara iz slobodnog udarca, ali je Svonsi brzo stigao do izjednačenja preko Ajua, koji se najbolje snašao posle gužve u šesnstestercu “plavaca”.

Fudbalerima Čelsija nije trebalo mnogo vremena ponovo da dođu do prednosti, već u sledećem napadu. Šutirao je Vilijan, a na putu do gola lopta je zakačila Fernandeza i završila iza leđa golmana Fabijanskog.

Činilo se da će Murinjova ekipa lako završiti posao u nastavku igre, ali se Svonsi konsolidovao i zaigrao znato ozbiljnije u drugom poluvremenu.

Posle greške odbrane Čelsija Gomis se našao u situaciji “jedan na jedan” sa Kurtoom, koji je bio prinuđen da napravi penal i uz to kao poslednji igrač zaradi isključenje. Francuski napadač je penal iskoristio i doneo drugo izjednačenje na utakmici.

Do kraja susreta Svonsi je napadao, ali se Asmir Begović istakao sa nekoliko intervencija.

Za ekipu Čelsija svih 90 minuta igrali su srpski reprezentativci Branislav Ivanović i Nemanja Matić.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?